0
Bekijk onze laatste recensies
Nick69
27-04-2024
Libido Extreme is zonder twijfel een van de meest effectieve producten die ik heb geprobeerd. Het heeft mijn libido aanzienlijk verhoogd zonder enige negatieve bijwerkingen. De verzending was snel en discreet, wat mijn ervaring nog beter maakte. Ik beveel Libido Extreme ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier.
Libido Extreme Dark Blue - 6 capsules
Libido Extreme Dark Blue - 6 capsules
27-04-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Chrisje48
08-04-2024
Dit is mijn favoriet! Een must have voor iedere vrouw...Heerlijke verschillende tril functies erop.Overzichtelijke site, en snel en dicreet verzonden.
Satisfyer Pro 2 - Generation 3 App Controlled - Zwart
Satisfyer Pro 2 - Generation 3 App Controlled - Zwart
08-04-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Jo Van P
30-03-2024
Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou Sexyshoponline zeker aanbevelen aan anderen in België! De levering was snel en discreet, wat ik enorm waardeer. De Lush 3 zelf overtrof al mijn verwachtingen
Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje
Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje
30-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Iris69
30-03-2024
Ik heb onlangs de Satisfyer Pro 2 gekocht bij SexyShopOnline en ik ben ontzettend tevreden! De levering was supersnel en de Satisfyer zelf is geweldig. Het design is mooi en hij werkt echt goed. Ik kan het ten zeerste aanbevelen!
Satisfyer Pro 2 Generation 3 - Zwart
Satisfyer Pro 2 Generation 3 - Zwart
30-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Iris75
17-03-2024
Dit is zonder twijfel een van de beste glijmiddelen die ik ooit heb gebruikt! Ik heb al verschillende producten van JO geprobeerd en ben onder de indruk van ze allemaal.
System JO H2O - Glijmiddel Munt - 120 ml
System JO H2O - Glijmiddel Munt - 120 ml
17-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Richard
10-03-2024
ik neem ze al lange tijd en bevallen heel goed
High Octane Titan Erectie Erectiepillen
High Octane Titan Erectie Erectiepillen
10-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dennis uit Os
06-03-2024
Heerlijke masturbator. Voelt goed
Evolved - Sasha Grey Realistische Masturbator
Evolved - Sasha Grey Realistische Masturbator
06-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Maxime
01-03-2024
Deze Realistische Vibrator van 31 cm is echt een fantastisch speeltje heeft een heerlijke lengte en de vibraties zijn gewoonweg verrukkelijk
Dwane Realistische Vibrator - 31 cm
Dwane Realistische Vibrator - 31 cm
01-03-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Angela van V
27-02-2024
De Womanizer Premium 2 overtrof al mijn verwachtingen. discreet en snel bezorgd. Sexyshop Online is een absolute aanrader
Womanizer Liberty 2 - Paars
Womanizer Liberty 2 - Paars
27-02-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sandy. K
21-02-2024
echt een aanrader de beste luchdruk vibrator die ik tot nu toe heb ervaren.
Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator - Raspberry
Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator - Raspberry
21-02-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lars
21-02-2024
Fijne webshop, snelle discrete levering. Dildo is zeer goede prijs kwaliteitsverhouding zeker een aanrader
Felix Realistische Dildo Met Balzak - 22 cm
Felix Realistische Dildo Met Balzak - 22 cm
21-02-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Menno de B
16-02-2024
Stevige maar toch dunne condooms en je hebt echt veel meer gevoel dan met andere merken condooms.
Durex Condooms Nude - 20st
Durex Condooms Nude - 20st
16-02-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dennis M.
10-02-2024
Super fijne webshop. Goed anoniem verzonden geen continu spam van emails na aankoop. product zols omschreven alles prima
Evolved - The Thrusting Masturbator - Wit
Evolved - The Thrusting Masturbator - Wit
10-02-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Inez33
25-01-2024
Snelle levering, fijn ook in blanco doos. Het speeltje is echt geweldig!
Satisfyer Pro 2 - Generation 3 App Controlled - Wijnrood
Satisfyer Pro 2 - Generation 3 App Controlled - Wijnrood
25-01-2024
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ielei33
13-12-2023
Echt een heel fijne vibraros, wel iets groter dan ik dacht. Werkt super met meerdere heerlijke standjes.
LELO Smart Wand 2 - Large - Zwart
LELO Smart Wand 2 - Large - Zwart
13-12-2023
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Nick
03-04-2023
prima prijs / kwaliteit.
Ashley Rose Mega Masturbator
Ashley Rose Mega Masturbator
03-04-2023
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Karin69
16-07-2021
Super speeltje. Mooie kwaliteit. Must have
Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje
Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje
16-07-2021
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: